info@pcnetsecurity.hu

Szolgáltatásaink

Cégünk a következő szolgáltatásokat kínálja:

–          Számítógépes rendszerek/szolgáltatások (Linux és Windows alapú) kiépítése kis-, közép- és nagyvállalatoknak.

Meglévő rendszerek üzemeltetés (Operációs rendszer és alkalmazás szinten is) illetve Új rendszerek bevezetése, elkészítése, beüzemelése és biztonságos, gazdaságos üzemeltetése. Licence kezelés, szoftver tanácsadás és beszerzés.

–          Új és használt PC-k, laptopok, szervergépek beszerzése és értékesítése valamint Új és használt számítástechnikai alkatrészek beszerzése és értékesítése. Számítógép, laptop szerviz – igény szerint kiszállással.

Egyedi elképzelések alapján gépek összeállítása. Árajánlatot a Kapcsolat oldalunkon kérhet.

–          Informatikai biztonsági rendszer megtervezése, kiépítése, adatvédelem, VPN, tűzfal kiépítés, adatmentés. Biztonsági kamerák, beléptető rendszerek beszerzése, értékesítése, szerelése és üzemeltetése

Szoftveres és hardveres hálózat és számítógépes adatvédelem.  Távoli munka lehetőségének megteremtése, biztonságos keretek közt. Beléptető rendszerek (pl. kártyás) megtervezése, kiépítése és üzemeltetés – vagy betanítás a későbbi üzemeltethetőségre. Biztonsági kamerák kiépítése, távoli adminisztráció beállítása ügyfél igények szerint.

–          Hálózat építés a tervezéstől az üzemeltetésig.

Ingyenes helyszíni felmérés után és az ügyfél elképzeléseit figyelembe véve megtervezzük céges hálózatát. Rendelkezésre bocsájtjuk az árajánlatunkat, majd megkezdjük a kiépítését és beüzemelését a hálózatnak. Valamint az elkészült hálózat folyamatos, monitorozása és üzemeltetése következik.

–          Szaktanácsadás, szakvélemény

Informatikai szaktanácsadás, jelenlegi informatikai rendszerének vagy informatikai részlegének felmérése. Tanácsadás a biztonságos, gördülékenyebb és automatizált üzemeltetésre (ITIL alapokon is).

–          Oktatás

Meglévő számítástechnikai rendszerek, biztonságtechnikai eszközök használata vagy üzemeltetésének betanítása, oktatása.

–          Webshop, weboldalkészítés

Joomla, wordpress, opencart alapú weboldalak és webshopok készítése. Oldalak monitorozása, feltöltése és karbantartása. Szükséges működtetéshez való tudás leoktatása. 0-24 órás támogatás.